16.7.23

Teinivuosien uudelleeneläminen

Olen nyt kuullut paljon siitä että M on ihminen joka saa mut sädehtimään, loistamaan ja elämään. Ja sitten kysytään että onko sillä iso muna?
Tähän sanon kuten ennenkin: oikeasti koolla ei ole väliä, vaan sillä miten sitä käyttää. Ja sillä, millainen se munankantoteline on.
Ja sillä, miten paljon toisen saa haluamaan itseään...

Olen pitkään ollut sitä mieltä että mikään tasa-arvoon tähtäävä ei lopulta pääty siihen että tasa-arvo saavutetaan, vaan aina näillä aatteilla etsitään jostain vinkkelistä ylivaltaa. Feminismi, pride ja sitä rataa.
Tänään kävin ajatusketjua läpi ja tulin siihen tulokseen että mä edelleen tykkään olla ihan tyttö. Mä pärjään itsekin, todellisuudessa on vain tiettyjä fyysisiä rajotteita, jotka määrittävät mihin pystyn ja mihin en. Tähän suhteutettuna ei ole miesten hommia tai naisten hommia.

...Vaan kun on. Miesten hommat on sellaisia mitä nainenkin saa tehdä, mun maailmassa. Mutta kyllähän se nyt on seksikästä kun mies pullistelee lihaksiaan. Nainenkin saa bodata, ei se haittaa. Mutta ei se oo mun juttu, katella tai tehdä. Enemmän pehmeitä muotoja, pyöreitä pakaroita. Kynsilakkaa, Marilyn Monroeta. Hameita, korkokenkiä ja sen sellasta. Se on tyttöjuttu.

Mulle se on sitä että mulla on tissit. Niitä saa esitellä, niillä saa kivoja reaktioita miehiltä. Mä en lähde peittelemään sitä että tykkään tietynlaisesta huomiosta. Miehen katse siinä kohtaa kun tissivako näkyy sopivasti tai käännyt kurkkaamaan poimittuasi lattialle tippuneen kurkunpalan. Perusjuttuja, mutta ah niin virkistäviä. Eli tyttöhommat on mun juttuja ja poikien jutut poikien juttuja.

Oon paljon tutkinut viime aikoina BDSM-juttuja. Sidontaa, piiskoja, alistamista. Hard Corena ei oo mun juttu, ei lähellekään. Utelias mä olen ollut aina asian suhteen ja olen tietenkin Pure Mua -blogin vannoutunut lukija ollut vuosia. Säännöllisen epäsäännöllisesti.

2014 tein jonkun testin, en muista minkä asian innoittamana silloin. Sain tietää seksuaalisuudestani seuraavaa:

You Scored as Switch
Urban Dictionary: Switch- A person who facilitates between dominant and submissive roles within sexual relations.

Switch

93%
Experimental

86%
Submissive

68%
Dominant

61%
Bondage

57%
Exhibitionist / Voyeur

54%
Sadist

46%
Masochist

36%
Vanilla

25%

     


Mutta mutta.. Vaikka kiinnostukseni on ollut bdsm-touhuja kohtaan olemassa jo pitkään, olen melko pitkälti ollut aikalailla vanilja-linjalla. Todellista kokeilunhalua oikeasti sitomiseen, sidottuna olemiseen ja fyysiseen kipuun ei ole ollut testituloksesta huolimatta.  Tähän on hyvä heittää se vanha vitsi että kun masokisti tuumaa sadistille että lyö minua, niin siihenhän aito sadisti vastaa että ehei, enpäs lyö.
En usko kuitenkaan että kaipaisin edelleenkään yhtään "sessioseksiä" siinä mielessä mitä olen muiden, asiasta enemmän tietävien, elämää seurannut. Instan puolelta löytyy mm. kinkymuru tai queen jos asiaa haluaa visuaalisesti kauniilta pohjalta itselleen valaista... Kinkymurulla kirjoituksiakin aiheesta.

No, avaan tässä nyt eräältä osin elämääni kun tuli niin hyvin pohjustettuakin.

Meillä on M:n kanssa ollut aika paljon fyysistä tutustumista. Seksi itsessään on keskittynyt enemmän toisiimme tutustumiseen ja reaktioihin kun varsinaisesti "köyrintä"-kategorian tekoihin. On ollut erittäin virkistävää löytää uusia asioita itsestään ja seksuaalisuudestaan, ja vielä virkistävämpää löytää asioita toisesta ihmisestä. Että seksi ei keskity vaan siihen isoon O:hon, tai ettei sillä haetakaan nopeaa helpotusta johonkin tarpeeseen vaan haluun.

Tässä kohtaa vahva suositus lukea jotain muuta kuin meikäläisen seksielämäpostauksia, ihan vaan jos olet tähän kohtaa tekstiä eksynyt....

Mutta niin. M:n kautta olen löytänyt tavallaan uudelleen näin aikuisiässä sen seksin, mitä oli silloin teinivuosien aikaan, ja koska ala-ikäisenä kukaan ei tee mitään, tietenkään, niin kerrotaan sitten vaikka että juuri aikuisuuden kynnyksellä niin en tule rohkaisseeksi vääriä ikäryhmiä.

 Keskenkasvuisena, lähes kaikkitietävänä aikuisenalkuna seksi erosi aika paljonkin siitä mitä se on viime vuosi(kymmeninä) ollut. Se oli tutkivaa, haparoivaa, uuden löytämistä. Omien rajojen kokeilemista, toisen reaktioiden tutkimista. Kiehtovaa, uutta. Estotonta.
Sitten tuli tylsä aikuisuus, rutiinit.. Leikkiminen ja leikittely väistyi, lapsiarki.. Kaikki. Nopeaa seksiä, rajua seksiä, hyvää seksiä. Mutta sitä yhdyntäkeskeistähän se on, poislukien sitten suuseksi, sooloseksi ja niin edelleen. Mutta kumppanin kanssa sitä etsii ennemmin sen kamasutran käsiinsä kuin kokeilee mistä toinen pitää. Tuleeko siinä sitten enemmän ajateltua että toisen tuntee jo? Löytää pari asiaa mistä toinen syttyy ja lopettaa sitten etsimisen? En tiedä. Seksi kuitenkin muuttuu rutiiniksi omalla kohdalla. Eikä uuden kumppaninkaan kanssa ole tullut etsittyä muuta kuin ne muutamat perusjutut jos ei mitään erityistä fetissiä tms ole ollut. Ja sama linjaus on jatkunut jo hyvin pitkään.

M:n kanssa, joka siis on selkeästi aistiherkkä, on pitänyt edetä varovammin. Aluksi en tiennyt miten. Sitten tuli turhautumisvaihe, koska hei: seksi nyt on perustarve, helppo ja iisi asia. Ja sitten kun tuo otus avautui asiasta enemmän, alkoi löytyä litania uusia asioita, uusia vivahteita ja löysimme vahingossa asioita, jotka sytyttivät uusien asioiden äärelle.
Meillä on pitkään seksi ollut vähän muuta kuin perusjyystöä. Yritän avata sitä vähän, mutta kun en kenenkään muun kammarissa ole vieraillut niin taidan pelata tässä aika vahvasti oletuksilla että muiden elämä on samankaltaista perusvaniljaa kuin omani. Kysyin M:ltä tänään että miten tätä nyt sitten kuvailisi, ja sieltä tuli vastaus; Tantra-seksiä. No, kerroin mitä se tantra-seksi on, ja ei, se ei ole sitä mitä meillä on. Eikä tässä ole tähdätty niinkään henkiseen hyvinvointiin kun.. No, nautintoon. Se nautinto vaan on irronnut jostain muusta kuin yhdynnästä.

Se on tullut kosketuksesta, eri voimakkuuksista. Eri asteisista läheisyyksistä. Järjettömästä himosta saada jotain, joka tunnelukkojen ja kiireen vuoksi on ollut vähän saavuttamattomissa.  Se on sitä että on pitänyt opetella nauttimaan eri lailla toisen läheisyydestä; toisen ihon nuuskuttamisesta, pienistä hellistä (no, ei aina edes niin hellistä...) näykkäyksistä, suudelmista, silityksistä, läpytyksistä.. Toisen kropan painosta omaa vartaloa vasten. Tutustumisesta. Ja hulluksi tulemisesta?

Huomasin tuolla tutustumismatkallani muutaman kuukauden aikana että pidän suuresti siitä että M on päälläni. Ilman yhdyntäaikeita. Ihan vaan painautuu minua vasten, vaatteiden kanssa tai ilman. Tai että hän pitää kiinni käsistäni. Pääni päällä, kädestäni kävellessämme, autoa ajaessa.. Mutta siis siitä määrätietoisesta kosketuksesta että hän ottaa kiinni kädestäni tiedostaen että se on todellakin minun käteni. Jokin aika sitten oivalsin mitä kaikkea tuo kädestä pitäminen lopulta on; se on kontrollointia, omistushalua, hellyyttä, läheisyyttä. Ja tässä tapauksessa olen toisinaan myös fidget spinner kun M:n pitää saada jäsenneltyä joku ajatus sanoiksi minulle.
Jossain vaiheessa hän tarttui hiuksistani kiinni jonkun satunnaisen suihinoton aikana. Tykkäsin isosti. Todella isosti. Okei, onhan se vähän pornofilmausta, mutta mutta. Silti. Kiihkeää, kivaa. Mutta taas: kontrollointia.
Ja sitten se kiusoitteleva kosketus rinnoille, koko kropalle. Leikitellen, mutta ei tietenkään yhdyntään tai edes siihen orgasmiin tähdäten.. Kontrollointia. "Hei, mutta on jotain tiedossani mitä haluat, mutta et saa. Osaisin sen sinulle antaa mutta et saa. Vielä."

Tuumailin päässäni että hyvä on sitten, mä olen langennut johonkin 50 shades of grey-maailmaan, ja kohta kuljen sitten alistettuna kaulapannassa orjana. Kävinmme jo aikuisten lelukaupassa vähän katsomassa että joko se viisari värähtää sitten siihen suuntaan että ruuvaamaan ketjuja ja keinuja kattoon. Selitys lasta vartenkin oli valmiina että mitä varten siellä sellainen järeä koukku sitten on katossa makuuhuoneessa...
Mutta totuus, ikäväkin sellainen on että ei, käsiraudat ja piiskat ei nyt kuitenkaan ole mun juttu muutoin kuin kuvissa koristeena ja mielenkiinnon kohteena ihmisluonteesta keskustellessa.
Eikä se kontrollointikaan lopulta ihan siinä määrin ja siinä pisteessä mitä mä oletin sen olevan.

Todellisuudessa mä olen vaan niin perusvaniljan tylsä ihminen että mä sytyn siitä että M on mies. Ja käyttäytyy kuten se mun maailmankuvan mies: omistushaluisesti, omansa "merkaten". Ei alistaen, kuten kuvittelin, vaan tahtonsa osoittaen. Vaativasti, mutta ei pakottaen. Ei väkivallalla vaan intohimolla. Kunnioittaen, tutkien, kiusoitellen, leikitellen. Antaen palan sieltä ja toisen täältä, ja harvoin koko kakkua tarjolle kerralla.

Ja sitten kun on niin että saa kiusoittelun sijaan jotain "suoraan asiaan"-menoa, niin siitä sitten onkin seurauksena se että tuijotan kattoon hyvät tovit hiljaisuudessa enkä saa kysyttyä muuta kuin että "mitä hittoa just tapahtu?"
Ajattelin että sen reaktion saa vain yhdynnän kautta, ja vielä yllättävän ja rajuhkon sellaisen. Tänään opin toisin.
Sieltä Lahtelaisesta Aikuisten lelukaupasta   sattui jotain vaniljaisen kivaa mukaan, jotain molemmille valmiiksi tuttua. Ihan puhtaasti katsoin äärimmäisen kivaa yksityistä showta, ja tuijottelemalla M:n silmiä laukeamisen hetkellä, jäin taas siihen tyhjään tilaan: äärimmäisen upea fyysisen hyvänolon tunne ilman minkäänlaista fyysistä kosketusta.

Ja jos naisen tavat saada orgasmi eivät ole tuttuja, suosittelen lukemaan artikkelin jossa mainittan 9 erilaista orgasmityyppiä. M:n kanssa koettuna tässä muutamien kuukausien aikana on 6/9. Se mitkä, jääköön omaan tietooni.

Joten joo. Mä elän teinivuosia uudelleen, mutta aikuisten varmuudella, aikuisten tietoudella.. Miten se eroaa teineydestä? Siten että siihen astuu mukaan aimo annos toisen ihmisen kunnioitusta, malttia uuden äärellä sekä rohkeus heittäytyä ilman pelkoa mm. itsensä naurunalaiseksi saattamisesta.
 

nooh...Ei bdsm-juttuja ainakaan vielä meille, mutta tyttö-poika-juttuja enemmmän ja enemmän.
Ja onko se iso se muna? Vaikka se ego siinä tärkeämpi onkin, pysyn vuosia sitten lausumassa kannassani: kaikki mikä on yli 10 cm, on äärimmäisen hyvää kunhan jää todellisuudessa alle 25 sentin. Sitten menee kivuliaaksi. Joten joo, se on sopiva ja hyvä. Kaikinpuolin.
Ei kommentteja: