23.10.14

Salistelu!

Joku kävi kummailemassa että miksi en laita kuvia juurikaan blogiini itsestäni. Siksi, ettei niitä ole. Ja niin muodikasta kun onkin kuvata itseään salilla jne, niin olen vähän poikkeava.. Jätän puhelimeni kaappiin saleilun ajaksi. Ja tulen jöttämään vastaisuudessakin. Luurit on korvila toisinaan, mutta siihen tarkoitukseen seuralaisenani on zen stone -soittimeni eikä kännykkä...
Myös lenkillä jätän kännykän kotiin. Aluksi käytin syynä sitä ettei minulla ole taskuja. Sittemmin luokseni on kotiutunut mm. Kännykkäpussi kaulassa roikotettavana mallina ja käsivarsikotelo, kummatkin itsestäni riippumatta. En vain halua ottaa sitä lenkille mukaan, koska ihan oikeasti lenkit ovat sitä varten että saan olla rauhassa, ja se on omaa aikaani. Kuten salillaolokin.

Mutta niin, siinä nyt on 121kg läskiä kansan töllisteltäväksi. Ja mun uudet, kolmatta kertaa käytössä olevat salisorkkaimet! Peikko osti taannoin, kun aina lapsena haaveilin tuollaisista mutta en koskaan saanut omaksi.

Seuraava "ennen salia" -peiliselfie tulee sitten kevään korvilla. Siihen asti voitte vierailla blogissa turvallisesti ilman kauhunväreitä ja tuskanhikeä...

2 comments:

Jani said...

Juuh, kun ollaan salilla niin ollaan salilla, ja kun ollaan lenkillä niin ollaan lenkillä eikä pelata härpäkkeillä. Lenkillä tosin pidän mukana vanhaa kännykkää, mutta se on vain taskussa matkamittarina (siinä ei ole sim-korttia).

Ihkut jalkaimet! <3

-TC- said...

<3

Joo, mä en oikeen käsitä näitä ihmisiä jotka salilla räpsii koko ajan.. Tai höpöttelee juoksumatolla kännykkään..