26.8.14

Quantum

Pääsin mukaan buzzaamaan Finish powerball quantum-konetiskiainetabletteja.

Buzzador on otus joka saa siis hakea kampanjoihin buzzador-sivuston kautta. Kampanjassa buzzador saa maksutta kokeiltavakseen ja toisinaan myös ystävilleen jaettavaksi tuotteita.

Aiempi aineeni on ollut Fairy. Kokeilin, kun sain uuden tiskikoneen pari vuotta sitten, silloisia finish powerball -tabletteja, enkä ollut tyytyväinen pesutulokseen. Nyt väittivät että uudet quantum-sanalla höystetyt finish powerballit antavat parhaan mahdollisen pesutuloksen vähemmillä kemikaaleilla. Olen äärimmäisen tyytyväinen siihen että yritetään saada luonnolle kuormitusta vähän pienemmäksi. Mutta toisaalta, olen ääliö ja hifistelijä ja todellakin haluan ne astiat ihan putipuhtaiksi siellä koneessani..

Aion olla suorapuheinen, ja koska tosiaan buzzadorina kerron rehellisen mielipiteeni, niin tässä tulee: en suosittele. En todellakaan. Toisinaan tabletti jätti liukenematta ja sain limaisen, sulaneen muovin oloisen tabletin kaavittavaksi pesuainelokerosta. Ja pesutulos sen mukainen, tietenkin. Samoin sitten muutamilla kerroilla kuin tabletti liukeni hyvin; ei tyydyttänyt pesutulos. Kirkasta tuli, laseistakin, mutta aina silloin tällöin kahvikupit olivat tahmaisia, lautaset olivat rasvaisia.. Ja kuitenkaan en voi syyttää konetta, koska Fairylla olen saanut astiani puhtaaksi hyvin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

Äitini keksi kuitenkin miten saa moisen tabletin liukenemaan: kun ei laita sitä sinne pesuainelokeroon, vaan laittaa sen lusikkakoriin. Siitä puhdistaa kätevästi ainakin ruokailuvälineet..
Sain kampanjan aikana sekä hyvää että huonoa palautetta, mutta myönnän lussuilleeni loppua kohti; en vaan kertakaikkiaan halunnut markkinoida loppuun asti täydellä innolla tuotetta jota testatessani ärsyynnyin suunnattomasti.

Mutta; kuten sanoin.. Sain myös hyvää palautetta. Toiminee paremmin kuin täysin halpismerkit. Itse pitäydyn kyllä nyt vanhassa merkissä ja jää tuo buzzadorin isompi kokeilupakkaus kyllä käyttämättä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos sen pesuaineen laittaa lusikkalokeroon niin se liukenee jo esipesussa, ja sitten varsinaisen pesun aikana ei sitä enää ole jäljellä.