8.8.11

Vaaka näytti tänään 123.8kg. Sanoisin että alaspäin mennään, toistaiseksi, mikä on äärimmäisen hyvä juttu. Olenko viimein löytänyt jotain mikä tiputtaa painoani?

Iiris jutteli tuolla alempana kommenteissa että on kokeillut karppausta ja vhh:ta. Minä myönnän avoimesti että en voi sanoa että olen "kokeillut kaikkea", sillä en ole kokeillut karppausta (en pidä niin paljoa lihan mausta että pystyisin..), en protskudieettejä (vaikka rahkasta pidänkin..), en vhh:ta (rakastan leipää liiaksi), en kaalikeittokuuria, atkinsseja, enkä oikein mitään muutakaan. Olen vain yrittänyt vähentää kaloreita ja liikkua enemmän, ja näiden parin vuoden ajan siis enenevissä määrin. Edelleen lasken tämän ensimmäiseksi "laihtumisyrityksekseni", joskin tämä on pitkällinen prosessi. Enemmän tämä on sitä elämäntapamuutosta kylläkin. Ja usein pakki päällä, mutta silti. Aina välillä jotain eteenpäinkin.

Eilen popsin jugurttia ja rahkaa. Jos se tuo tämän viikon aikana takaisin painoa, niin huolestun. Pitäähän minun pystyä joskus syömään normaalistikin painon nousematta, joskaan se ei voi aina, kokoaikaisesti laskeakaan.

Kohta salille, tänään ohjelmassa kahvakuulaa ja venyttelyä, ja jos ilma selkeytyy niin sitten marjastelemaankin iltapäivästä. Saa nähdä.

2 kommenttia:

Iiris kirjoitti...

Karppaus ja VHH ja Atkins on käytännössä aika sama. Noissa vaan se hiilarien määrä vaihtelee. Ideana kuitenkin se, että kaloreita syödään "normaalisti" ja se ruoan sisältö siinä vaan vaihtelee. Mulla siis "karppauskokeilu" oli yksi pitkä pätkä, jonka aikana vaihtelin niitä hiilareita. Nollahiilarilla tuli rasvaripuli ja siitä sitten ylöspäin...ei ollut mitään vaikutusta painoon paitsi ekan viikon -3kg hiilariturvotuskadotus. Himokarppaajat puhuvat siitä kuinka "ihminen on aina syönyt lihaa ja leipä ei kuulu ihmisen ruokavalioon - kun taas totuus on se, että ihminen on aina syönyt marjoja, kalaa, siemeniä ja "jäkälää" ja lihaa silloin harvoin kuin sitä sai. Viljoja taas vielä myöhemmin, joten ne on vieläkin vieraampia. Joten siis en usko että lihan/proteiinin mättäminen on se oikea tie, mutta vaaleaa leipää kyllä varon. Borgi"laisuus" on paljon parempi ja mukavampi tie, mutta käsittääkseni sä aika pitkälle noudatatkin sitä (tietämättäsi):)

-TC- kirjoitti...

Joo, kyllä minusta tuo "kaikkea kohtuudella" on paras. Myös niitä hiilareita. Ja ei niillä "ennenvanhaan" ollut vaatteitakaan, saati antibiootteja ja ja ja...