11.8.11

Julmaa linkata blogista toiseen sellaisessa blogissa joka on salasanasuojattu. HmpH. Terveisiä vaan sinne rakkaudella antajien blogiin.

Elämänhallintaa kriisitilanteissa.. HmpH.
Posti. Eikun Itella. Se on se ykkösvitutuksen aihe: Lopetin tänään kaksi lehtitilausta, joista olisin nauttinut suuresta, kotiliesi ja kotivinkki. Mutta kun ei kertakaikkiaan posti kulje niin kusti ei vaan polje. En tiedä mihin lehdet, ja ennenkaikkea niiden laskut häviävät matkalla. Aiemmin katos yksi 19 euron sähkölasku, sen muistutukset myöskin, ja tilalle tuli perintälasku, 67 euroa. Oli todella nautittavaa maksella, kun ei edes johtunut omasta virheestä.
Vuosi sitten minulta katkesivat sähköt kokonaan. Siitä lisäkustannuksia 200 euroa, poistkytkennät, muistutusmaksut ja päällekytkennät. Saatana.

Nyt sitten tämän viikon häviämissaldo: kotivinkki, lady linen kirjelmä, klassikot-lehti ja kaksi s-ryhmän 20 euron lahjakorttia. (Lahjakortit lähetetty maanantaina klo 17.00 kuljetuksessa. Ykkösluokassa. Ei ole tullu perille..)

Tämä kaikki alkoi jo puolitoista vuotta sitten, tämä postin häviäminen. Sitten päätin että jakajassa se on vikaa. Keskeytin postin jakelun, ja MAKSAN siitä hyvästä, ettei postia tuoda meille, vaan se jää tuonne postitoimipaikan "konttoriin", eli asiamiespostiin tässä tapauksessa. Valintataloon, tanhuantielle.
Käyn sieltä sitten hakemassa postit. Ja nyt voin sanoa että onneksi, sillä saavat luvan tarkastella vaikka niistä valvontakameroistaan, että postia EI TULE.  En ymmärrä mihin ne häviävät.
Mutta niin, otin sitten yhteyttä postiin. Olen nyt neljästi jutellut postin jakelun esimiehen kanssa. Tuloksetta. Hän on sitä mieltä että tässä mittakaavassa ei postia voi hävitä. Hän syyttää valintataloa. Valintatalolta sanotaan vain että ei tule niin ei tule.
Olin yhteydessä tänään vielä postiin ja pyysin että joku muu kuin postin jakelun esimies on yhteydessä minuun. Vielä ei ole ollut.
Otin yhteyttä turhautuneena kuluttaja-asiamieheen. Kuluttajaneuvonta ei ota kantaa tämmöiseen asiaan. Eikä ota markkinavalvontaviranomainenkaan kantaa. Poliisille ilmotusta ei vastaanoteta, koska lähettäjän pitää tehdä se, eikä postin saajan. No, auttaako yksittäinen ilmoitus sieltä täältä? Ei.

Mitä minä tuon postin kanssa teen? Ja ei, minä en ole kertaakaan, YHTÄÄN AINOAA KERTAA hakenut yhtään mitään korvausta näistä katoamisista. Miksi? Koska olen tyhmä. Koska uskoin, että jos minä en hae korvausta, joku ottaa tosissaan nämä katoamiset eikä minua leimata rahanahneeksi hörhöksi. Vitut rahasta, minä haluan vain postini perille, perkele.


Eilen olin ylpeä itsehillinnästäni, joka oli vain puolittaista tosin. Haahuilin kaupassa, ja kävelin keksihyllyn ohi. Monta kertaa olen hipelöinyt, mutta jättänyt ostamatta, ettei sitten mene koko pakettia. Mutta nyt päätin ostaa. Hirveä morkkis ja ahdistus jo etukäteen, että kuitenkin vedän lempikeksejäni koko pirun paketin. (Helleman Country Cookies) Yllätyksekseni jätin sen tosiaan siihen kahteen keksiin. Odottelin muutamia tunteja, ja lopuksi koko illan. Ei tullut "pakko syödä nää pois"-fiilistä!! Siellä se nököttää. Ja voin hakea sieltä vain yhden tai kaksi keksiä. Mahtavaa. Ehkä minä kehityn?
Seuraavaksi voisi miettiä sitten että mistä se johtuu se "pakko syödä nää pois"-fiilis.. Otan sen illan projektiksi kun ajelemme ncf-tapaamiseen.

Tuo pinserini muistuttaa kissaa päivä päivältä enemmän. Se nukkuu puhtaiden pyykkien korissa. Luvatta.

Tänään kävin jo salilla reippailemassa ja sitten vielä zumbaamassa päälle. Syötynä kaksi voileipää (ruis!) joilla maksamakkaraa, kevyesti flooraa ja tomaattia. Nyt jos hilpaisisi vaikka siivoilemaan tai jotain, ettei tule syötyä ihan heti muuta. Tai jos laittaisi kunnon ruuan....? Johan se mieheke liitelee töistä kotiin jossain vaiheessa.

Ah, paino oli 123.5 tänään!

3 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Tästä opin, että Kouvolassa on Tanhuantie. Sen täytyy viitata johonkuhun sennimiseen eikä Savukosken Tanhuaan, muutoin mind = blown.

Unknown kirjoitti...

Hei! En tarkoittanut olla julma linkatessani blogisi tuonne omani blogini puolelle! Laitoin blogisi vain itselleni ylös, jotta minun on helpompi lueskella kun en muista muuten :)Mutta pahoittelen ettet päässyt blogini puolelle, se on vain itselleni ja tukenani oleville ystävilleni.

ps. huomasin että olit ymmärtänyt blogini osoitteen "rakkaudella antajiksi", tarkoitus oli kyllä että "rakkaudella Anna" sillä nimeni on Anna ... Mutta ehkä blogini osoite on väärinymmärrystä aiheuttava.

-TC- kirjoitti...

Jani :D

Anna, Nou hätä. Minua vaan ärsyttää muutenvain salatut blogit, ei ole henkilökohtaista :)