23.3.15

Äänestämällä voit vaikuttaa

Oma ammattiliittoni, PAM, järjestää parhaillaan liittokokousvaalit. Olen ehdolla Kaakkois-Suomen vaalipiiristä numerolla 1795. En ole käyttänyt kampanjaani rahaa, joten en mainosta itseäni muuten kuin ilmoittamalla facebookissa, tässä blogissani ja pyytämällä ammattiosastoni sihteeriä lähettämään jäsenille esittelytekstin.

Olen 34-vuotias Laitoshuoltaja. Tai siivooja, jos haluaa niin sanoa. Siistijä-nimikettä en käytä, sillä minä en "siisti", minä siivoan. Tällä hetkellä koteja ja pieniä yrityksiä, aiemmin kuutisen vuotta vähän isompia yrityksiä. Asiat jotka ovat ammattiliiton toiminnassa lähellä sydäntäni, ovat tietysti palkkojen nostaminen matalapalkkaisilla aloilla, sillä mielestäni fyysisen työn tekeminen(kin) pitää palkita, sekä tahtoisin lopettaa jatkuvan vastakkainasettelun yrittäjän ja työntekijän välillä. Mielestäni työntekijöiden tulisi lopettaa toistensa selkäänpuukottaminen ja keskittyä puhaltamaan yhteen hiileen; yksi ihminen harvoin voi valita muutoksen suuntaa ja voimaa, mutta porukalla kaiken voi saada onnistumaan. Myöskään yksi taho, vaikka ammattiliitto, ei voi kantaa kuin pienen korren kekoon asioiden parantamiseksi ja muuttamiseksi, joten olen mukana myös Piraattipuolueen toiminnassa. Nyt on mielestäni aika muuttaa monin tavoin Suomea, nykyinen meno ei vaan voi jatkua enää.


Vapaa-ajallani osallistun jonkun verran ammattiosastoni toimintaan, PAMin järjestämiin koulutuksiin, sekä toimin Kaakon Piraattien sihteerinä. Lisäksi aikaani kanssani viettävät avomies, 3 kissaa sekä 4 koiraa. Kotoisin olen Jyväskylästä, mutta muutin Kouvolan alueelle reilu 10 vuotta sitten. Piraattipuolueen arvot ovat suurelta osin arvoja, joita arvostan elämässäni, ja läheisin kaikista on avoimuus. Mielestäni työpaikalla, politiikassa ja ihmissuhteissa tarvitaan eniten avoimuutta ja rehellisyyttä, ja niiden avulla voidaan pärjätä pitkälle. Vaikeatkin asiat voidaan selvittää avoimuudella ja keskustelulla. Päätöksenteon avoimuutta vaadin aina kun vain tilanteeseen sopii.

Vaalikonevastaukseni PAMin vaalikoneessa kertovat jossain määrin lisää kannastani, mutta voit toki kysyä joko blogin kautta kommenteissa, ottaa yhteyttä vaikka facebookin kautta tai sähköpostilla, tai tulla juttelemaan vaikka kasvotustenkin. Kahvipannu on tarvittaessa kuumana kotosalla, ja Piraattitapaamisissa minut löytää, sekä ennen että jälkeen vaalien, Kaakon piraattien tapaamisista joka kuun toinen tiistai (ja välillä tilanteen mukaan useimminkin) Kouvolan Coffee Housesta klo 18 alkaen. Puolueen tapaamiset ovat avoimia, joten tervetuloa paikalle tutustumaan ja kyselemään! 

Ei kommentteja: