27.2.12

Kuulumisia

Se olis hiihtoloma. Ja epätoivoinen yritys jättää kaikki turha sokeri pois ja saada energiaa ruokavaliolla elämäänsä. Selkäsärkyilyn syy selvisi, tässä sitten kipuillaan vielä pari vuotta, ja eletään kivun ehdoilla. Liikuntoja en ole merkinnyt, sillä koko helmikuu on mennyt mallia koulu-työ-nukkumaan, ja toisinaan jopa työ-koulu-työ-nukkumaan...Eli ei ole kerennyt mitään oikeasti ylimääräistä. Toisaalta, työ on edelleen siivousduunia, joten kai se ainakin kaksi kaloria on kuluttanut. Tuskin kuitenkaan tarpeeksi suhteessa siihen että koulussa on tullut syötyä starbar ja kermakahvia.... Ei onneksi sentään ihan päivittäin.

Viikonloppuna oli acta-mielenosoitus, joten sehän tietysti esti viikonlopulta liikunnan. Ja se lauantai-ilta tuli vietettyä hyvässä seurassa paikallisessa.. Valitettavasti karaoken merkeissä. Itsehän en laula, mutta arvostelen kyllä muita laulajia. Suurin osa hyvistä laulajista istui tietysti meikäläisen pöydässä, ja onneksi kovin moni muu ei mikin taakse erehtynytkään.

Niin, tämän viikon projekti on taas tätä "koti kuntoon"-yritystä. Lisäksi pitää vähän noita piraatti-asioita hoidella, jos saisi jäsenkirjeet lähtemään ja sen sellaista. Saunailtaa pukkaisi ja vaikka mitä muuta mukavaa. Tarkoitus olisi kaivaa pyörä varastosta ja ainakin yhtenä, ehkä jopa kahtena päivänä pyöräillä sellainen palttiarallaa 20km. Katsotaan nyt miten sää sallii ja persaus kestää.

Koulujuttujakin pitäisi vähän hoitaa, jos meinaa valmistua. En tiedä kyllä onnistuuko se vaikka mitä tekisi. Saa nähdä.

Jokatapauksessa viikko on täynnä ohjelmaa, jos vaan jaksaa tehdä jotain muutakin kuin istua tässä koneella... Katsotaan miten käy liikunta-osuuden.

2 kommenttia:

Vilukissa kirjoitti...

Mä oon nyt pudonnut kyydistä jotenkin. Mikä tuo acta-mielenosoitus on? Alkoi vaan kiinnostaa :)

-TC- kirjoitti...

http://acta.effi.org/miksiei.html

Tuolta ainakin acta-tietoutta. Ja adressi kannattaa tietysti allekirjoittaa :)