31.10.11

Knorr-buzzausta!

Aiemmin buzzasin hiukan Dovesta. Tuon linkin takaa löytyy tietoa siitä mitä tarkoittaa buzzaus ja tietoa siitä, miten buzzadoriksi pääsee, ja mitä buzzador tekee..

Mutta nyt on Knorrin Fond du Cheffin aika. Kokeltavani oli neljä makua: kalaliemi, kanaliemi, beef-liemi ja kasvisliemi.

Fondi"kuutiot" ovat yksittäispakattuja (muoviin, siitä miinusta) liemikuutioiden kaltaisia valmisteita. Joku sanoi joskus ettei fondilla ja lihaliemikuutiolla ole mitään eroa, enkä ole tarpeeksi hyvä kokki sanoakseni onko vai ei. Mutta joka tapauksessa eivät nuo fondikuutiot maistu knorrin peruslihaliemikuutioille mielestäni.
Koska fondikuutio on sellainen "hyytelömäinen" tahna, kun taas lihaliemikuutio on kova köntsä, mielestäni fondikuutioita oli kivempi käyttää. Tietysti ne maistuivatkin paremmalta. Ihan peruskeittoon en raaskisi niitä nakata, mutta niillä on helppo maustaa erinäisiä ruokia: jauhelihasoossi pizzan päälle, bulgarialainen "kalapata", kanasuikaleet tortillan väliin.. Käyttökohteita on monia, vain mielikuvitus on rajana.

Täytyy sanoa että suosittelen kyllä näiden käyttöä. Itse tulee kyllä ostettua.
Sen verran on vertailtava että maggin fondit eivät ole maultaan yhtä hyviä, joten en tässä puhu nyt fondeista yleensä, vaan tosiaan Knorrin fondeista, ja nimenomaan näistä Fond Du Chef-kuutioista!

Ei kommentteja: