25.8.10

Torstai on toivoa täynnä.

Tiistaina tuli saleiltua, tietysti.
Keskiviikon bodycombat jäi väliin, mikä harmittaa kovasti. Oli vaan niin karmea migreenipäänsärky, ettei vieläkään tunnu päässä kaikki olevan kohdallaan. Ehkä huomenna sitten taas.

Sain uudet salivaatteet. Legginssit ja pari t-paitaa. Legginssit ovat neljä numeroa pienemmät kuin ne trikoot jotka minulla oli aiemmin, mutta nyt huomaan että olisin voinut suruttaa vieläkin pari numeroa pudottaa.. Ei minulla taida olla ihan niin iso perse kun kuvittelen.

Mutta parasta kaikessa: elämäni ensimmäiset oikeat urheilurintsikat. Kokeilin tänään.. Aivan mahtava tunne hypätä ilmaan ilman että tisseihin sattuu. Olisin lähtenyt samantien lenkille, mutta tosiaan tuo lievä tykytys pääkopassa estää aika tehokkaasti. Sen sijaan kahvittelin Jullua omenavaniljapullilla ja pesin wc:n kloriitilla. Ei varmasti auttanut särkyyn se tuoksu...
Keittiö on siisti, edelleen. Mahtavaa. Eikä tuo wc:kään ole päässyt ihan karmeaan kuntoon, pönttöä lukuunottamatta. Siihen kun tuntuu paska tarttuvan, ja kun pesukoneen poistoputki valuu suoraan pönttöön, niin eritoten se paskavesi tuntuu värjäävän pöntön pinnan ihan kamalaksi. Saisi joka päivä olla pesemässä..

Mutta juu, nukkumaan. Jos tämä jysäri hellittää lopullisesti tästä..

Ei kommentteja: