22.8.10

Plaah.

Viikko pulkassa, loma loppu.
Lauantaina tuli kirmailtua metsässä pari tuntia ja sunnuntaina tuli käytyä mummoa ja isukkia moikkaamassa joten liikuntaa taas pyöreä nolla.

Mutta mutta.. Ajattelin tämän kuun yrittää blogahtaa päivittäin liikunnat ja ehkä jos jaksaa niin nuo kalorimäärät vaikka päivittäin. Jälkimmäinen voi teettää tuskaa töiden jälkeen, mutta nuo liikunnat nyt ainakin mainitsen. Saa sitten Jani ainakin sen kokonaiskuvan noista arkiviikkojen liikunnoista.

Mutta niin, huomenna sitten uudet kujeet ja paluu siihen lapsettomaan arkeen. Jei.

4 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Kuten jo Feibun perusteella tiesinkin, liikut liikkumaan alettuasi melkoisia määriä. Tämähän lähti siitä, kun ihmettelin etenemättömyyttäsi, mutta tuolla alempanahan sinä mainitsetkin pudottaneesi paljon. Mitäs se eteneminen sitten olisi jollei sitä? :)

-TC- kirjoitti...

Se tippui käytännössä ekan puolen vuoden aikana.. Viime kuukaudet täysin jumissa, huolimatta mitä tekis ja miten päin olis :|

Jani kirjoitti...

No seuraavaksi tulee mieleen se, mikä näissä tapauksissa, ja etenkin tuon liikkumisesi määrän huomioon ottaen tulee ensimmäisenä kysyä: syötkö tarpeeksi? Ehkä tiedätkin, että keho menee säästöliekille jos laihduttaminen on liian rankkaa.

Itse olen muuten hiukan samanlaisessa jamassa tällä hetkellä, paitsi että päinvastaisessa: lihaskasvu on viime viikot ollut pysähdyksissä. Olen parhaillaan uusimassa koko saliohjelmaani sen takia.

-TC- kirjoitti...

Kyllä mie kovasti yritän popsia, proteiinia ja rasvaakin. Saliohjelman päivitytin tuossa vajaa kuukausi sitten, ja pitäisi käydä nyt ottamassa taas se inbody-analyysi.. Hmph.